FAQ

1. Waarom een dames kledingbeurs?

We houden van leuke kleding maar hebben geen geld om steeds iets nieuws te kopen en Marktplaats is zo’n gedoe, dus een beurs is ideaal! Bovendien vinden we het onzin en slecht voor het milieu om altijd maar nieuwe spullen te kopen terwijl veel tweedehands kleding er nog prima uit ziet!

2. Waarom alleen voor dames?

Goed opletten! Bij jurkaanderijn mogen meisjes ook hun kleding verkopen. En de jongens en heren regelen hun eigen beurs maar.

3. Hoe kun je mee doen?

Door een mail te sturen naar jurkaanderijn@hotmail.com. (of voor Jurk in het Bos: jurkinhetbos@hotmail.com )

4. Wat moet je met de bijgevoegde labels?

labelsDie kun je uitprinten en uitknippen en perforeren en aan je te verkopen kleding hangen met daarop maat en prijs. Als je je eigen labels wilt gebruiken mag dat natuurlijk ook of als je ter plekke je prijs wilt bepalen dan is dat natuurlijk ook goed.

Door op het plaatje hiernaast te klikken kun je de labels downloaden (met de rechtermuisknop kun je vervolgens kiezen voor ‘opslaan’).

5. Hoe bepaal je de prijs?

Die is heel persoonlijk, als je gaat verkopen en je denkt: ‘ik vind het leuk als ik er nog iets voor krijg’, dan zal je prijs lager liggen dan als je denkt: ‘ ik wil hier zoveel mogelijk op verdienen’. Als je echt de maximale prijs wilt krijgen, kun je beter op Marktplaats verkopen (maar ja, dat is zoveel werk en veeeeel minder gezellig!).
Kortom wij weten het soms ook niet goed, bedenk vooral wat je er zelf op zo een beurs voor zou willen geven en niet te duur anders loop je risico op slechte verkoop.

6. Wat bedoelen jullie met merkkleding?

Daar bedoelen we mee leuk, hippe of hele mooie kleding zoals Sissy boy, Who’s that girl, Vila, Only, Object, King Louie, Sandwich, Turnover, Alchemist, Daite, Dept, Esprit, Mexx, le Pep, Zendee, Humanoid, ¬†Sylver, Monki, La Dress, enz enz. Mocht je echt iets heel leuks en moois van Hema of H&M er tussen hebben liggen dan mag dat ook. We willen kleding verkopen van goede kwaliteit, vandaar dat we ons richten op merkkleding.

7. Is er oppas tijdens de beurs?

Nee, helaas. Je bent als ouder zelf verantwoordelijk voor je kind(eren).

8. Kan ik kleding ruilen als het toch niks blijkt te zijn?

Zeker niet! Zet het op Marktplaats of wacht tot onze volgende beurs.

9. Kun je de kleding passen op de beurs?

Ja, alleen zijn er geen paskamers, dus als je niet wilt dat iedereen je cellulitis zien, moet je even je eigen kamerscherm meenemen.

10. Is er een pinautomaat op de beurs?

Nee, dus neem genoeg contanten mee!

11. Andere vragen?

Mail naar de organisatie: jurkaanderijn@hotmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>